Oldal X Y Következő
 • Előléptetés a Cushman & Wakefield-nél

  Előléptetés a Cushman & Wakefield-nél
  Tovább

 • Szántó Tamara előléptetése

  Szántó Tamara a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője
  Tovább

 • Az Év Property Management Cége

  A Cushman & Wakefield az ‘Év Property Management Cége’
  Tovább

 • Eladták a CIB Bank korábbi budapesti székházát

  A Cushman & Wakefield 2016. december 1-én a tulajdonos CIB Bank képviseletében értékesítette a pénzintézet budapesti, Szabadság téren lévő, korábbi székházát egy német befektetőnek.
  Tovább

 • A Cushman & Wakefield budapesti irodáját díjazta a Euromoney

  A Cushman & Wakefield vezeti a Euromoney Real Estate Awards 2016- os ranglistáját “összesített” és ‘ügynökség & bérbeadás’ kategóriákban
  Tovább

 • A CEP piac fellendülése

  Magyarországon a kereskedelmi forgalom a 2009-es mélypont óta folyamatosan növekszik. A szezonális kilengésektől eltekintve a magyar háztartások egyre többet fogyasztanak. Fontos tényező, hogy míg 2009-ben a magyar lakosságnak kb. 11 000 milliárd forint volt a hiteltartozása, addig ez az idei évre mintegy 7 000 milliárd forintra csökkent.
  Egyértelműen kijelenthető, hogy ha Nyugat-Európához képest némi késéssel is, de immár Magyarországon is számottevő kereskedelmi szegmens az e-commerce, azaz, az online kereskedelem. Míg 2005-ben a magyarországi online kereskedelmi forgalom 19 milliárd forintot ért el, ez a szám 2010-re már 137 milliárd forintra gyarapodott; 2015-ben a teljes hazai elektronikus kereskedelemi forgalom már 319 milliárd forintot tett ki, ami a teljes kereskedelmi mutató 4,1%-a.

  Tovább

 • A DPD új elosztó központja

  A Cushman & Wakefield globális ingatlan tanácsadó képviselte a CEP (Courier Express Parcel) piac egyik leggyorsabban fejlődő futár vállalatát, a DPD Hungary Kft.-t, a 3,000 négyzetméteres budapesti elosztó központjának bérleti szerződés tárgyalásában.

  A Cushman & Wakefield ipari ingatlanszakértői segítették a döntési folyamatot, az épület kiválasztásánál és részt vettek a hosszú távú bérleti szerződés letárgyalásában.

  Tovább

 • Előléptetés a Cushman & Wakefield ipari csapatában  Tovább

 • Ligetvári Zoltán a Cushman & Wakefield budapesti irodájának új tagja

  A Cushman & Wakefield ezúton jelenti be, hogy Ligetvári Zoltán mostantól a budapesti irodájának tagja. Zoltán 2016 június 6.-án csatlakozott a befektetési csapathoz.

  Zoltán elsődleges feladata, az új értékesítési megbízások megszerzése és felügyelete, mely mellett természetesen értékesítési tranzakciókat is bonyolít, nemzetközi befektetők és fejlesztők részére. Mielőtt a Cushman & Wakefield csapatába került, Zoltán a CIB Bank által visszavett kereskedelmi ingatlan portfólióért felelt Magyarországon, emellett több SPV tranzakciót bonyolított az ORCO Property Group részére, valamint befektetési lehetőségeket keresett és vizsgált Magyarországon és a CEE régióban. 

  Tovább

 • Kinevezés a Cushman & Wakefield budapesti irodájában

  A Cushman & Wakefield a mai napon bejelentette, hogy David M Johnston MRICS, a vállalat budapesti irodabérbeadási vezetője, elfogadta az EMEA régió vezetői bizottságának felkérését, mely 2016. január 1-el partnerré léptette elő.
  Tovább

 • Euromoney real estate advisors and consultants 2015 felmérés

  A Cushman & Wakefield globális ingatlantanácsadó magyarországi irodája ‘összesített’, valamint ‘ügynökség és bérbeadás’ kategóriákban első helyen végzett, a DTZ (mely mára már összeolvadt a Cushman & Wakefield vállalattal) magyarországi részlegét pedig ‘értékbecslés’ kategóriában találták a legjobbnak az ügyfelek, a Euromoney globális pénzügyi magazin 2015-ös ingatlanpiaci felmérésében.

  A Euromoney magazin 11. felmérésében minden ingatlanpiaci vállalatot arra kértek, hogy válassza ki az elmúlt 12 hónap tapasztalatai alapján a szerinte legjobb ingatlanpiaci szolgáltatót.

  Pados Gergely a Cushman & Wakefield magyarországi irodájának ügyvezető igazgatója elmondta: “Ezen fontos felmérésben a vezető pozíció megszerzése egy rendkívüli elismerés az ügyfeleink részéről. Kiemelkedő szolgáltatásainkkal és a legnagyobb csapattal a Cushman & Wakefield jelenleg piacvezető szerepet tölt be Magyarországon és töretlen kemény munkával, ezen pozíció megtartására törekszünk a jövőben is.”

  Tovább

 • Szántó Tamara előléptetése főmunkatárssá

  A C&W 2015 áprilisától főmunkatárs pozícióba léptette elő Szántó Tamara senior irodapiaci üzletkötőt.

  Tamara főmunkatárssá történő kinevezése egy elismerés a magyarországi irodabérbeadási csapatban nyújtott munkájáért. Tamara 2010. augusztusa óta dolgozik a csapattal és fontos tagja a vállalatnak. Munkája jelentősen hozzásegítette a C&W-t piacvezető pozíciójához. Tamara a C&W képviseletében bérbeadó és bérlőképviseleti feladatokat is ellát.

  Tamara olyan jelentős megbízásokon dolgozik, mint például az Óbuda Gate irodaház (15,000 m2), a Krisztina Palace (15,000 m2), a Capital Square (33,000 m2), a Haller Gardens (34,000 m2), a WEBC (15,000 m2), a Margit Palace (17,000 m2) és a MOM Park irodák (19,000 m2) bérbeadása, emellett több, olyan jelentős bérlőt is képviselt, mint a Vodafone, Fiat stb.

  Tamara a Pécsi Tudományegyetemen szerezte közgazdász, mester fokozatú diplomáját.

  David Johnston MRICS, a C&W budapesti irodabérbeadási csapatának vezetője elmondta: “Örömmel tölt el Tamara kinevezése, mely az elmúlt években nyújtott kemény munkájának eredménye. A C&W továbbra is a legkiemelkedőbb szakemberekkel dolgozik a piacon, és Tamara is közéjük sorolható.”

  Szántó Tamara, a C&W budapesti irodájának főmunkatársa hozzátette: “Nagy megtiszteltetés számomra ez a kinevezés és nagyon várom a további közös sikereket. Biztos vagyok benne, hogy a folyamatos aktív együttműködés a csapattal, tovább erősítheti a C&W piacvezető pozícióját a budapesti irodapiacon.”

  A C&W több, mint 460,000 négyzetméter modern irodaterület kizárólagos és közös-kizárólagos bérbeadó ügynöksége, melybe olyan nemzetközi és helyi ügyfelek épületei tartoznak bele, mint az Atenor, a Union Investment,a Deutsche Wealth and Asset Management, a CA Immo, a ConvergenCE, a CPI, az AEW Europe, az Immobilia, a Heitmann, a Trigránit, a Stena, az Immofinanz, az AXA és a Diófa Alapkezelő.
  Tovább

 • C&W MEGNYERTE A PORTFOLIO “ÉV TRANZAKCIÓJA” DÍJAT

  C&W megnyerte a Portfolio.hu által 10. alkalommal megrendezett Property Investment Konferencia ‘Property Awards’ keretein belül az “Év tranzakciója” kitüntetést.

  A C&W sikeresen képviselte a Vodafone telekommunikációs vállalatot, annak 13,700 négyzetméteres bérleti szerződés hosszabbításában, a CPI tulajdonában lévő Aréna Corner irodaházban.
  Tovább

 • C&W AND SPIRE VENTURES PARTNER TO CREATE EUROPE'S FIRST PROPERTY FOCUSED ACCELERATOR, PROPERTY INNOVATION LABS (PI LABS)

  Cushman & Wakefield and Spire Ventures today announced its strategic partnership with Pi Labs, Europe’s first property-focused technology accelerator company. Founded by Faisal Butt (Founder and CEO of Spire Ventures, formerly known as Hamilton Bradshaw Real Estate) and Umesh Kumar (former Techstars and Oxygen Associate) Pi Labs was created to assist start-ups focused on property and technology innovation. The programme will accelerate the growth of these companies by providing them with access to investment, mentoring and business space. This move underlines Cushman & Wakefield’s commitment to support and drive innovation in property and tech hubs globally.


  Tovább

 • EUROMONEY REAL ESTATE AWARDS, MAGYARORSZÁG 2014

  C&W magyarországi irodája, az "összesített" és "értékbecslés" kategóriákban is első helyen végzett az ügynökségek között, a Euromoney globális pénzügyi magazin által felállított 2014-es ingatlanpiaci rangsorban. Az Euromoney magazin tizedik, éves ingatlanpiaci felmérése ingatlan tanácsadók, fejlesztők, befektetők, bérlők és bankok véleményét összegezte. A megkérdezettek az elmúlt 12 hónap tapasztalatai alapján választották ki a legjobb ingatlanpiaci szolgáltatót. Pados Gergely a C&W budapesti irodájának Ügyvezető Igazgatója a sikerrel kapcsolatban elmondta: “Rendkívül boldoggá tesz, hogy az Ügyfeleink visszajelzése alapján visszaszereztük vezető pozíciónkat ebben az elismert és fontos felmérésben. Ez a siker jól mutatja professzionális hozzáállásunkat és bizonyítja, hogy a csapatunk a legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújtja partnerei részére.”
  Tovább

 • C&W AZ ELSŐ A BUDAPESTI IRODAPIACON

  C&W megtartotta vezető pozícióját a budapesti irodapiacon 2013-ban. Az év során a C&W rekord mennyiségű tranzakcióban vett részt és több mint 85,000 négyzetméter irodaterületet adott bérbe, mely a teljes ügynökségi bérbeadások 38 százaléka ebben az évben. A Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF) által gyűjtött adatok alapján a C&W összesen 57 ügyletben vett részt, a tranzakciók mérete átlagosan 1,500 négyzetméter volt. A 2012-es évhez képest a vállalat 8 százalékkal növelte piaci részesedését.
  Tovább

Oldal X Y Következő