Oldal X Y Következő
 • A Buddha Original Sushi & Wok Bar új üzlete a Váci Greens D épületében

  A Buddha Original Sushi & Wok Bar új üzlete a Váci Greens D épületében
  Tovább

 • Elindult az Ecodome irodaház fejlesztése

  Elindult az Ecodome irodaház fejlesztése 
  Tovább

 • A Mentor Graphics hosszabbít és bővül az Infopark D irodaházban

  A Mentor Graphics hosszabbít és bővül az Infopark D irodaházban
  Tovább

 • Új bérlők a Dunakeszi Buy-Way bevásárlóparkban

  Új bérlők a Dunakeszi Buy-Way bevásárlóparkban
  Tovább

 • A Cushman & Wakefield közreműködött a Váci Greens A épületének értékesítésében

  A Cushman & Wakefield közreműködött a Váci Greens A épületének értékesítésében
  Tovább

 • Ipari ingatlanpiaci áttekintés 2016

  Ipari ingatlanpiaci áttekintés 2016
  Tovább

 • A Cushman & Wakefield ingatlantanácsadót díjazta a CIJ

  A Cushman & Wakefield Magyarország elnyerte a “Legjobb irodabérbeadási csapat”; a “Legjobb kiskereskedelmi bérbeadási csapat” és a “Legjobb ingatlanüzemeltetési csapat” részére járó díjakat, a Construction and Investment Journal (CIJ) 2016-os gálavacsoráján, a budapesti Ritz Carlton Hotelben.
  Tovább

 • A Cushman & Wakefield kapta az év legjelentősebb ingatlanüzemeltetési megbízását

  Től a Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központ üzemeltetési feladatait és bérbeadását a Cushman & Wakefield látja el.
  Tovább

 • Ligetvári Zoltán a Cushman & Wakefield budapesti irodájának új tagja

  Új Associate az ingatlanbefektetési osztályon

  A Cushman & Wakefield ezúton jelenti be, hogy Ligetvári Zoltán mostantól a budapesti irodájának tagja. Zoltán 2016 június 6.-án csatlakozott a befektetési csapathoz.
  Tovább

 • A H&M új zászlóshajó üzletet nyitott Budapest belvárosában

  A Cushman & Wakefield - a világ egyik legnagyobb kereskedelmi ingatlantanácsadó cége - képviselte a bérbeadót, a svéd H&M divatcéggel kötött 5.800 négyzetméter kiskereskedelmi- és 1.300 négyzetméter irodaterületre kötött bérleti szerződés megkötése során. A H&M új otthona az a lenyűgöző Váci 1 épület, amely a magyar tulajdonú kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a Horizon Development portoliójának egyik gyöngyszeme.
  Tovább

 • Gyönyörű üzlettel debütált a Cadenzza a Fashion Street-en

  Új multibrand divatékszer üzlet Budapesten A tulajdonos Immobilia Zrt. képviseletében, a Cushman & Wakefield járt el a Cadenzza nemzetközi ékszermárka első budapesti üzletének bérleti szerződésének megkötésekor a belvárosi Fashion Street bevásárló utcában. 
  Tovább

 • Új bérlő a biatorbágyi Premier Outletben

  A központ tavalyi értékesítése után, mely során egy amerikai magán befektető megvásárolta az épületet, a Cushman & Wakefield, a világ egyik legnagyobb kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalata lezárta az első tranzakciót, mely során az Ara Shoes kiemelkedő helyet kapott a Premier Outlet első ütemében, Biatorbágyon. 
  Tovább

 • CUSHMAN & WAKEFIELD AZ ÉV LEGJOBB KISKERESKEDELMI INGATLAN ÜGYNÖKE KÖZÉP-KELET EURÓPÁBAN (CEEQA)

  A Cushman & Wakefield idén elnyerte a CEEQA és a Financial Times együttműködésével Varsóban megrendezett gálán a régió legjobb kiskereskedelmi ingatlanügynökségnek járó díjat. A Cushman & Wakefield olyan más nagy vállalatokat utasított maga mögé, mint a BOIG, a CBRE, a Chriestie & Co., a Colliers International és a JLL.

  A CEE Quality Awards célja, hogy kitüntesse a legjobbakat és bemutassa azok tevékenységét, a fejlődő európai ingatlanpiac és a regionális és nemzetközi befektetők számára. A díjazás folyamatát a Deloitte globális tanácsadó cég felügyelte.
  Tovább

 • Az ingatlanóriás üzemelteti a Skanska Nordic Light irodaházát Budapesten

  A közelmúltban összeolvadt Cushman & Wakefield és DTZ egyesült erővel megnyerte az év egyik legnagyobb ingatlanüzemeltetési megbízását Magyarországon. Az új megbízás magában foglalja a svéd Skanska új, fenntartható Nordic Light irodaházának teljes üzemeltetést (property és facility menedzsment).

  A meghatározó, építészetileg kiemelkedő projekt első 6,600 négyzetméteres ütemét 2016 májusában, míg a 19,600 négyzetméteres második ütemet ez év szeptemberében adják át. Az épület már most olyan neves bérlőkkel büszkélkedhet, mint a Schneider Electric, a HARMAN International és a BASF Hungária Kft. és év végére várhatóan 60-70 százalékos kihasználtsággal üzemel majd.

  A Cushman & Wakefield a szokásos napi üzemeltetési feladatokat látja majd el, melybe pénzügyi és technikai kiegészítő feladatok is beletartoznak. Továbbá kiegészítésképp, a Cushman & Wakefield felügyeli és irányítja a létesítménygazdálkodással megbízott alvállalkozót is.

  Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője elmondta: “Rendkívül büszke vagyok erre az új, nagyon fontos együttműködésre, mely az első jelentős üzemeltetési megbízás a DTZ-vel történt összeolvadásunk óta. Köszönöm az üzletfejlesztési csapatnak, akik az üzemeltetési szakembereinkkel karöltve egy rendkívül innovatív és kiemelkedő tervet állítottak össze, mellyel bebizonyították alkalmasságukat és szakmai hozzáértésüket.”

  Szeifert János, Associate, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának ingatlanüzemeltetési vezetője a sikerrel kapcsolatban elmondta:“A létesítménygazdálkodás felügyelete még új a cégünk számára. Az újragondolt, Asset Services üzletág célja, hogy minél szélesebb körű szolgáltatást nyújthassunk Ügyfeleink részére, melybe beletartozik a létesítménygazdálkodás, a fenntarthatóság vagy akár az ügynöki tevékenység is. Több országban dolgoztunk már együtt a Skanskával a régión belül és büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországra is kiterjeszthetjük ezt a jó kapcsolatot.”

  Schmidt András, a Skanska Property Hungary Kft. fenntarthatóságért felelős szakembere hozzátette: „Nagyon örülünk, hogy egy ilyen sikeres és profi üzemeltető céget állíthatunk a bérlőink szolgálatába. A Cushman & Wakefield kész még a bérlők beköltözése előtt megkezdeni a Nordic Light irodaház üzemeltetési feladatainak ellátását, hogy rögtön az indulástól kezdve a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassa.”

  A Skanska Nordic Light irodaháza Budapest leggyorsabban fejlődő irodai alpiacán, a Váci úti irodafolyosón helyezkedik el. Az épület összesen 26,200 négyzetméter zöld irodaterületet kínál majd a bérlőinek 7 emeleten és 3 földalatti parkoló szinten.
  Tovább

 • A Lacoste megnyitotta zászlóshajó üzletét a Fashion Street bevásárlóutcában

  A Cushman & Wakefield örömmel jelenti be, hogy a Lacoste megnyitotta 120 négyzetméteres, új koncepciós, zászlóshajó üzletét az Immobilia Zrt tulajdonában lévő Fashion Street bevásárlóutcában.
  Tovább

 • Az internetes kereskedelem szerepe a Közép európai ipari ingatlanpiacon

  Csaknem húsz millió négyzetméter modern ipari terület áll jelenleg rendelkezésre Közép-Európában. A felfokozott bérlői érdeklődésnek köszönhetően, az elérhető területek aránya történelmi mélypontra, 5,7 százalékra esett vissza. Összehasonlításképp – a jelenleg kihasználatlan irodaterületek aránya a régióban, ennek a kétszerese, 12 százalék. Ezen adatok, a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó kutatásaiból származnak, mely nyomon követi az ipari ingatlanok piacát Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában.
  Az autóipar enyhe visszaesése az elmúlt évben, az e-kereskedelem erősödését eredményezte.
  Tovább

Oldal X Y Következő