Oldal X Y Következő
 • Új bérlők a Dunakeszi Buy-Way bevásárlóparkban

  Új bérlők a Dunakeszi Buy-Way bevásárlóparkban
  Tovább

 • A Cushman & Wakefield közreműködött a Váci Greens A épületének értékesítésében

  A Cushman & Wakefield közreműködött a Váci Greens A épületének értékesítésében
  Tovább

 • Az Év Property Management Cége

  A Cushman & Wakefield az ‘Év Property Management Cége’
  Tovább

 • Ipari ingatlanpiaci áttekintés 2016

  Ipari ingatlanpiaci áttekintés 2016
  Tovább

 • Eladták a CIB Bank korábbi budapesti székházát

  A Cushman & Wakefield 2016. december 1-én a tulajdonos CIB Bank képviseletében értékesítette a pénzintézet budapesti, Szabadság téren lévő, korábbi székházát egy német befektetőnek.
  Tovább

 • A Cushman & Wakefield ingatlantanácsadót díjazta a CIJ

  A Cushman & Wakefield Magyarország elnyerte a “Legjobb irodabérbeadási csapat”; a “Legjobb kiskereskedelmi bérbeadási csapat” és a “Legjobb ingatlanüzemeltetési csapat” részére járó díjakat, a Construction and Investment Journal (CIJ) 2016-os gálavacsoráján, a budapesti Ritz Carlton Hotelben.
  Tovább

 • A Cushman & Wakefield kapta az év legjelentősebb ingatlanüzemeltetési megbízását

  Től a Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központ üzemeltetési feladatait és bérbeadását a Cushman & Wakefield látja el.
  Tovább

 • A Cushman & Wakefield budapesti irodáját díjazta a Euromoney

  A Cushman & Wakefield vezeti a Euromoney Real Estate Awards 2016- os ranglistáját “összesített” és ‘ügynökség & bérbeadás’ kategóriákban
  Tovább

 • A CEP piac fellendülése

  Magyarországon a kereskedelmi forgalom a 2009-es mélypont óta folyamatosan növekszik. A szezonális kilengésektől eltekintve a magyar háztartások egyre többet fogyasztanak. Fontos tényező, hogy míg 2009-ben a magyar lakosságnak kb. 11 000 milliárd forint volt a hiteltartozása, addig ez az idei évre mintegy 7 000 milliárd forintra csökkent.
  Egyértelműen kijelenthető, hogy ha Nyugat-Európához képest némi késéssel is, de immár Magyarországon is számottevő kereskedelmi szegmens az e-commerce, azaz, az online kereskedelem. Míg 2005-ben a magyarországi online kereskedelmi forgalom 19 milliárd forintot ért el, ez a szám 2010-re már 137 milliárd forintra gyarapodott; 2015-ben a teljes hazai elektronikus kereskedelemi forgalom már 319 milliárd forintot tett ki, ami a teljes kereskedelmi mutató 4,1%-a.

  Tovább

 • A DPD új elosztó központja

  A Cushman & Wakefield globális ingatlan tanácsadó képviselte a CEP (Courier Express Parcel) piac egyik leggyorsabban fejlődő futár vállalatát, a DPD Hungary Kft.-t, a 3,000 négyzetméteres budapesti elosztó központjának bérleti szerződés tárgyalásában.

  A Cushman & Wakefield ipari ingatlanszakértői segítették a döntési folyamatot, az épület kiválasztásánál és részt vettek a hosszú távú bérleti szerződés letárgyalásában.

  Tovább

 • Előléptetés a Cushman & Wakefield ipari csapatában  Tovább

 • Ligetvári Zoltán a Cushman & Wakefield budapesti irodájának új tagja

  Új Associate az ingatlanbefektetési osztályon

  A Cushman & Wakefield ezúton jelenti be, hogy Ligetvári Zoltán mostantól a budapesti irodájának tagja. Zoltán 2016 június 6.-án csatlakozott a befektetési csapathoz.
  Tovább

 • Ligetvári Zoltán a Cushman & Wakefield budapesti irodájának új tagja

  A Cushman & Wakefield ezúton jelenti be, hogy Ligetvári Zoltán mostantól a budapesti irodájának tagja. Zoltán 2016 június 6.-án csatlakozott a befektetési csapathoz.

  Zoltán elsődleges feladata, az új értékesítési megbízások megszerzése és felügyelete, mely mellett természetesen értékesítési tranzakciókat is bonyolít, nemzetközi befektetők és fejlesztők részére. Mielőtt a Cushman & Wakefield csapatába került, Zoltán a CIB Bank által visszavett kereskedelmi ingatlan portfólióért felelt Magyarországon, emellett több SPV tranzakciót bonyolított az ORCO Property Group részére, valamint befektetési lehetőségeket keresett és vizsgált Magyarországon és a CEE régióban. 

  Tovább

 • A H&M új zászlóshajó üzletet nyitott Budapest belvárosában

  A Cushman & Wakefield - a világ egyik legnagyobb kereskedelmi ingatlantanácsadó cége - képviselte a bérbeadót, a svéd H&M divatcéggel kötött 5.800 négyzetméter kiskereskedelmi- és 1.300 négyzetméter irodaterületre kötött bérleti szerződés megkötése során. A H&M új otthona az a lenyűgöző Váci 1 épület, amely a magyar tulajdonú kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a Horizon Development portoliójának egyik gyöngyszeme.
  Tovább

 • Gyönyörű üzlettel debütált a Cadenzza a Fashion Street-en

  Új multibrand divatékszer üzlet Budapesten A tulajdonos Immobilia Zrt. képviseletében, a Cushman & Wakefield járt el a Cadenzza nemzetközi ékszermárka első budapesti üzletének bérleti szerződésének megkötésekor a belvárosi Fashion Street bevásárló utcában. 
  Tovább

 • Új bérlő a biatorbágyi Premier Outletben

  A központ tavalyi értékesítése után, mely során egy amerikai magán befektető megvásárolta az épületet, a Cushman & Wakefield, a világ egyik legnagyobb kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalata lezárta az első tranzakciót, mely során az Ara Shoes kiemelkedő helyet kapott a Premier Outlet első ütemében, Biatorbágyon. 
  Tovább

Oldal X Y Következő