Előléptetések a Cushman & Wakefield budapesti irodájában

A brace of promotions at Cushman & Wakefield Budapest
Nagyítás
A Cushman & Wakefield, Magyarország vezető és folyamatosan bővülő ingatlantanácsadó vállalata, mely jelenleg több, mint 100 főt foglalkoztat, összesen 8 üzletágban, a mai napon teszi közzé 2018-as kinevezéseit.

A vállalat ezúton jelenti be, hogy április elsejével Szántó Tamara MRICS és Csikós Ádám kollégáit Partner, P. Kovács Anikót, Szekér Attilát, és Rézsó Istvánt pedig Associate pozícióba lépteti elő. 

További öt munkatársat, Budai Dórát, Erhardt -Tomor Enikőt, Gárdonyi Lórándot, Dybisewsky Gábort és Tarcsai Attilát Senior pozícióba, Kollár Marcellt Valuer pzícióba lépteti elő.

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője elmondta:“ Gratulálok az újonnan előléptetett munkatársaknak. Budapesti irodánkban ez az első eset, hogy egyszerre 11 ember kinevezését ünnepelhetjük. Egy magasabb, vezetői pozíció megszerzése kiemelkedő teljesítmény, egyben megnövekedett felelősség és jelentős mérföldkő az ember karrierjében. További sok sikert kívánok az új pozíciókba kinevezett kollégáknak!”