A Cushman & Wakefield ingatlantanácsadót díjazta a CIJ

Nagyítás

A Cushman & Wakefield Magyarország elnyerte a “Legjobb irodabérbeadási csapat”; a “Legjobb kiskereskedelmi bérbeadási csapat” és a “Legjobb ingatlanüzemeltetési csapat” részére járó díjakat, a Construction and Investment Journal (CIJ) 2016-os gálavacsoráján, a budapesti Ritz Carlton Hotelben.

A CIJ díjat a Construction and Investment Journal, vezető közép- európai ingatlanpiaci kiadvány vezette be 2000-ben és ma a régió legelismertebb kitüntetése. Az elismerés célja az ingatlanpiaci kiválóságok díjazása, akik tanácsadók, fejlesztők, tervezők, befektetők, ügynökök és pénzügyi szolgáltatók közül kerülnek ki. Az arra alkalmasakat egy ingatlanpiaci szakértőkből álló zsűri választja ki, amit egy nyilvános szavazás követ.

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának ügyvezető igazgatója elmondta: “Óriási kiváltság, hogy egy nyilvános szavazás keretében a Cushman & Wakefield elnyerte ezt a három nívós elismerést. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk és megtisztelő, hogy ebben az évben ezt ügyfeleink és a szakma is elismerte.”

A Cushman & Wakefield jelenleg több, mint 90 embert foglalkoztat magyarországi irodájában. Az irodabérbeadási csapat ebben az évben eddig 59,000 négyzetmétert, a kiskereskedelmi bérbeadási csapat pedig 27,000 négyzetmétert adott bérbe. Az ingatlanüzemeltetési csapat jelenleg 820,739 négyzetméter ingatlanterületet kezel országszerte. 

Elérhetőségek

Orsolya Németh

Associate Director

Budapest, Magyarország

Telefon +36 1 484 1312

Kapcsolat