A Cushman & Wakefield kapta az év legjelentősebb ingatlanüzemeltetési megbízását

Nagyítás

2016. November 1-től a Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központ üzemeltetési feladatait és bérbeadását a Cushman & Wakefield látja el.

A több, mint 104 000 négyzetméter területű, két fázisban épült Mammut bevásárló és szórakoztató központ, több, mint 350 üzlettel a Budai oldal legnagyobb és legkeresettebb kiskereskedelmi központja. Az első fázist 1998-ban, míg a második fázist 2001-ben építették.

A Cushman & Wakefield az integrált ingatlankezelői feladatok és a bérbeadás mellett magas szintű menedzsmentszolgáltatást is nyújt.

A klasszikus üzemeltetési feladatok mellett a Cushman & Wakefield javaslatokat tesz az üzleti stratégia, az érték optimalizálás, a project management és más, bérlőkkel kapcsolatos kérdésekben. A kihelyezett csapat élére Anselmo Szabolcs bevásárlóközpont igazgatót nevezték ki.

“Helyi és nemzetközi tapasztalattal rendelkező bérbeadási csapatunknak jelentős referenciái vannak bevásárlóközpont és más kiskereskedelmi területek bérbeadásában. A helyi csapattal szorosan együttműködve célunk, hogy tovább erősítsük a Mammut pozícióját, mint Buda kiskereskedelmi és szabadidő központja”, mondta Pados Gergely, a Cushman & Wakefield ügyvezető igazgatója.

A Cushman & Wakefield magyarországi ingatlanüzemeltetési csapatának 52 szakembere összesen 820 739 négyzetméter kiskereskedelmi, iroda és ipari terület üzemeltetéséért felel Magyarországon.

Elérhetőségek

Orsolya Németh

Associate Director

Budapest, Magyarország

Telefon +36 1 484 1312

Kapcsolat