Ligetvári Zoltán a Cushman & Wakefield budapesti irodájának új tagja

Új Associate az ingatlanbefektetési osztályon

A Cushman & Wakefield ezúton jelenti be, hogy Ligetvári Zoltán mostantól a budapesti irodájának tagja. Zoltán 2016 június 6.-án csatlakozott a befektetési csapathoz.

Zoltán elsődleges feladata, az új értékesítési megbízások megszerzése és felügyelete, mely mellett természetesen értékesítési tranzakciókat is bonyolít, nemzetközi befektetők és fejlesztők részére. Mielőtt a Cushman & Wakefield csapatába került, Zoltán a CIB Bank által visszavett kereskedelmi ingatlan portfólióért felelt Magyarországon, emellett több SPV tranzakciót bonyolított az ORCO Property Group részére, valamint befektetési lehetőségeket keresett és vizsgált Magyarországon és a CEE régióban.

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi ügyvezetője elmondta: “Nagyon örülünk, hogy Zoltánt a Cushman & Wakefield csaptában üdvözölhetjük. Biztosak vagyunk benne, hogy szakmai tapasztalata és piaci ismeretei segítik majd a csapat munkáját és stabil pillére lesz cégünknek.”

Zoltán a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Közgazdaságtan és Európai Tanulmányok szakán szerzett mester fokozatú diplomát és BA végzettségét a Budapest Gazdasági Főiskola Turizmus és Hotel Menedzsment szakon szerezte.