Gyönyörű üzlettel debütált a Cadenzza a Fashion Street-en

Új multibrand divatékszer üzlet Budapesten

A tulajdonos Immobilia Zrt. képviseletében, a Cushman & Wakefield járt el a Cadenzza nemzetközi ékszermárka első budapesti üzletének bérleti szerződésének megkötésekor a belvárosi Fashion Street bevásárló utcában.

A Swarovski csoporthoz tartozó Cadenzza első üzlete 2016 április 1.-én nyitott meg 78 négyzetméteren. Az üzletlánc, melyet 2013-ban alapítottak, már több, mint 20 egységgel rendelkezik az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában és Kínában.

Az exkluzív koncepció a kézzel készített divatékszerek teljes palettáját kínálja, olyan márkákat, mint az Escada, az Azzaro, a Versace, a Shourouk, a DSquared2, az Oscar de la Renta, az Otazu, a Kenzo, A Kate Spade vagy a Vivienne Westwood.

Szabó Viktória, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: “Régóta szerettünk volna egy minőségi ékszerkereskedőt a Fashion Street-re, hogy még színesebbé tegyük annak kínálatát. A projekt jelenlegi választékában az ember a fehérneműtől a kiegészítőkig mindent megtalál, mely már a fejlesztés kezdeti fázisában célunk volt. Bízunk benne, hogy az új lokáció hosszú távon kielégíti majd a Cadenzza igényeit.”

Balázs László, az Immobilia Zrt. vezérigazgatója hozzátette: “A Lacoste új zászlóshajó üzletének nyitása után, ez ismét egy sikertörténet a Fashion Street életében. Nagyon örülünk, hogy a Cadenzza első üzletét nálunk nyitotta és minden erőnkkel azon leszünk, hogy segítsük őket céljaik elérésében.”

Marcus Kossendey a Cadenzza ügyvezető igazgatója elmondta: „Komoly potenciált látunk a kelet-európai régióban, melyet a növekvő vásárlói igények is bizonyítanak. Örömünkre szolgál, hogy Budapesten első üzletünket a Fashion Street-en nyithattuk meg.”

A Cushman & Wakefield 2005 óta a Fashion Street projekt kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője.

A Fashion Street hozzávetőlegesen 8,000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák téren és a Bécsi utcában, valamint közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához és a Vörösmarty térhez. A projektet a magyar Immobilia Zrt. fejlesztette. A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi divatmárkák is megtalálhatók, mint a Massimo Dutti, a Hugo Boss, a Tommy Hilfiger, a Lacoste, az OYSHO, a Lloyd, a Furla, az Intimissimi és a nanushka; valamint a Cadenzza és a Zara Home is képviselteti magát. A Fashion Streeten a Starbucks, a Pizza Me, a Vapiano a KFC és a Subway vendéglátó egységek képviseltetik magukat. További információért kérjük, keresse fel a fashionstreet.hu oldalt, vagy kövessen minket a facebook-on.