5 irodabérleti tranzakció a MOM Park Tornyokban

A MOM Park Irodatornyok tulajdonosa, a Cushman & Wakefield képviseletével 5 irodabérbeadási tranzakciót zárt, kb. 2,000 négyzetméter területre. A tranzakciók között 3 új szerződés és 2 hosszabbítási ügylet volt. Az épület kihasználatlansága így 7,5 százalékra csökkent.

A legnagyobb tranzakciók a VFT (IT szolgáltató vállalat) 555 négyzetméteres és a Vertis (kibocsátás kereskedelem és energiatanúsítványok) 423 négyzetméteres hosszabbításai voltak. A többi tranzakció a Wolf & Partners (kereskedelmi vállalat) 314 négyzetméteres szerződéskötése, valamint az OrienTax (adótanácsadó cég) 383 négyzetméteres és a Venodia (holdingtársaság) 135 négyzetméteres aláírásai voltak.

David Johnston MRICS, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője elmondta: “A MOM Park Tornyok mindig is kiemelkedően jól teljesítetek, még a válság idején is, bár a közelmúltban lezárult tranzakciók volumene a bérlői piac fellendülése ellenére is, a legnagyobb ezen az alpiacon. A fennmaradó üres területre jelenleg is folynak tárgyalások és biztos vagyok benne, hogy az épület jelenleg is jó, 7,5 százalékos kihasználatlansága az év végére még tovább csökkenhet.”

A 11,500 négyzetméteres A kategóriás MOM Park Irodatornyok Budapest 12. kerületében, a Déli pályaudvar és az M1/M7 autópályák közvetlen közelében helyezkednek el.