Új bérlők a Balaton Plaza bevásárlóközpontban

Balaton Plaza
A Cushman & Wakefield közreműködésével négy új bérlő, a Vodafone képviselet, a Northline Pénzváltó, a Herbária üzlet és a Steinmetz pékség kínálatával bővül a Balaton Plaza üzlet választéka. A teljes mértékben bérbe adott bevásárlóközpontban a négy új bérlő összesen több mint 270 négyzetméter területen nyit új üzletet ez év végén, illetve a jövő év elején, melyre a központ bérlői összetételének átszervezése során nyílik lehetőség.

A vásárlói igények alapján az új bérlők tovább bővítik a bevásárlóközpont kínálatát a telekommunikáció, a pénzügyi szolgáltatások, az egészséges életmód, illetve a vendéglátás területén.
Berzevici Rita, a Balaton Plaza bevásárlóközpont igazgatója elmondta: “Nagyon örülünk az új bérlőinknek, melyek különösen fontosak a piackutatásaink során felmért vásárlói elvárásoknak a megfelelő bérlői összetétel kialakításban.”

Veszprém legnagyobb kiskereskedelmi egységében, a 12,000 négyzetméteres Balaton Plaza bevásárlóközpontban több mint 40 üzlet, szolgáltatók, éttermek, négytermes multiplex mozi, továbbá 400 fedett, ingyenes parkolóhely és 40 kerékpár tároló várja a látogatókat. A Resideal Zrt tulajdonában lévő bevásárlóközpontban többek között olyan jelentős bérlők találhatóak, mint a H&M, CCC Shoes, Deichmann, Devergo & Friends, Tally Weijl, Euronics, PlayMax, Cosmos City, Alexandra könyvesbolt, CBA élelmiszerüzlet és a négytermes Cinema City multiplex mozi. A bevásárlóközpont a ruházati termékek mellett a mindennapi bevásárlás, ügyintézés, szórakozási és étkezési lehetőségek széles kínálatát nyújtja.

Telefon +36 1 484-1312