ÚJ NEMZETKÖZI BÉRLŐK A Fashion street-EN

A Cushman & Wakefield képviselte a bérbeadó Immobilia Zrt.-t a Kentucky Fried Chicken – KFC és a Nike cégekkel kötött bérleti szerződés során az előkelő, budapesti Fashion Street-en.

A KFC a világ egyik leghíresebb gyorsétterme április 15-én nyitotta meg az új, ‘Next design concept’ alapján kialakított 560 négyzetméteres, két emeletes zászlóshajó üzletét a projekt Deák tér felőli oldalán. Az új, modern kialakítású üzlet megnyitása egy fontos, stratégiai lépés a KFC régiós terjeszkedési tervében.

Ugyanezen a napon nyitotta meg kapuit, szintén a Fashion Street-en, az amerikai sportruházat, a Nike több, mint 300 négyzetméteres. 4. budapesti üzlete. Ez az új Nike egység leginkább a futásra, a tréningre és az atlétikára fókuszál de a funkcionális sportkiegészítők mellett sok ‘street wear’ terméket is árul mindennapi használatra.

Szabó Viktória Partner, a Cushman & Wakefield budapesti kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: “A Fashion Street régóta várt egy minőségi sportmárkára, legfőképpen azért, mert kevés minőségi, hasonló üzlet van a környéken. Biztosak vagyunk benne továbbá, hogy a Deák téri KFC, a metró megálló kijáratánál sikeresnek bizonyul majd.”

Balázs László, az Immobilia Zrt. vezérigazgatója hozzátette: “Nagyon örülünk, hogy a Nike és a KFC is az exkluzív Fashion Street-et választotta. A környék legjobb bérlői összetételével a Fashion Street maximálisan kielégíti a vásárlókat, a KFC, a Vapiano és a Starbucks kávézó pedig tovább növelik a vásárlás élményét. Túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy a Fashion Street projekt elérte a hosszú távú célját.”

A Cushman & Wakefield az egyedülálló Fashion Street projekt kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője.

A Fashion Street hozzávetőlegesen 8,000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák téren és a Bécsi utcában, valamint közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához és a Vörösmarty térhez. A projektet a magyar Immobilia Zrt. fejlesztette. A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi divatmárkák is megtalálhatók, mint a Massimo Dutti, az Oysho, a Zara Home, az Intimissimi, a Hugo Boss, Tommy Hilfiger, a Lloyd, a Furla, a Nike, a nanushka és a Lacoste. A Fashion Streeten a Starbucks, a Vapiano és a KFC vendéglátó egységek képviseltetik magukat, valamint képviselteti magát az iStyle és a Vodafone. További információért kérjük, keresse fel a fashionstreet.hu oldalt, vagy kövessen minket a facebook-on.