ZARA HOME ÜZLET NYILIK A FASHION STREET-EN

C&W közreműködött a Zara Home első magyarországi, több mint 900 négyzetméter területű, 3 szintes üzletének bérleti szerződés tárgyalásában. Az első Zara Home üzlet az Immobilia Zrt. tulajdonában lévő Fashion Street bevásárlóutcában nyílik 2014 decemberében.

A spanyol Inditex Csoport tagjaként a Zara Home lakberendezési márkát 2003-ban alapították. A lakástextileken kívül, edények, étkészletek, üveg- és dekorációs tárgyak, valamint kiegészítők is megtalálhatóak a termék kínálatban, mely az év során folyamatosan megújul. Jelenleg a világon, 45 országban, 402 Zara Home üzlet működik.

Szabó Viktória, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: “Ez ismételten egy jelentős mérföldkő a budapesti belvárosban lévő Fashion Street életében, hogy egy ilyen kiemelkedő és világszinten elismert márka nyit új üzletet. Az ehhez hasonló nemzetközi vállalatok segítik a piaci fellendülést, emellett a Zara Home fontos egysége lesz majd a méltán hires Fashion Street bevásárlóutcának.”

Balázs László, az Immobilia Zrt vezérigazgatója hozzátette: “Nagy örömmel tölt el minket, hogy a Zara Home márkát a Fashion Street-en üdvözölhetjük. Ezek a tranzakciók bizonyítják, hogy a Fashion Street Budapest kiskereskedelmének epicentruma. Bízunk benne, hogy a Zara Home elégedett lesz és izgatottan várja új, zászlóshajó üzletének nyitását.”

A Cushman & Wakefield az egyedülálló és exkluzív Fashion Street kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője.

A Fashion Street több mint 8,000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák téren és a Bécsi utcában és közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához, valamint a Vörösmarty térhez. A projektet a magyar Immobilia Zrt. ingatlanfejlesztő fejlesztette. A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi divatmárkák is megtalálhatók, mint a Massimo Dutti, az Oysho, az Intimissimi, a Hugo Boss, Tommy Hilfiger, a Lloyd, a Benetton, a Furla, a Mexx, a nanushka és a Lacoste. A Fashion Streeten a Starbucks, a Vapiano és a Déryné vendéglátó egységek képviseltetik magukat, valamint jelen van az iStyle és a Vodafone. További információért kérjük keresse fel a fashionstreet.hu oldalt.