Globenet a Váci Corner irodaházba költözik

C&W közreműködött a Globenet Zrt. új, több, mint 900 négyzetméteres irodabérleti szerződésének megkötésében, a Váci Corner irodaházban, mely a HB Reavis első budapesti fejlesztése.

A Globenet Zrt. egészségügyi intézmények (kórházak és klinikák) részére fejleszt professzionális rendszereket és megoldásokat és a 90-es évek óta meghatározó szereplő a magyar piacon. A Globenet, a Váci Corner egyik első bérlője, 2014 júliusában költözik be az épület 3. emeletének egy részére.

Pittner Ferenc, a Globenet Zrt. ügyvezető igazgatója elmondta: “Minden igényt kielégítő, új irodát kerestünk és a Váci Corner bizonyult a legmegfelelőbbnek. Nagyon izgatottak vagyunk a költözés miatt és hogy ügyfeleinknek továbbra is a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassuk.”

Tóth Mariann, a Váci Corner fejlesztője, a HB Reavis bérbeadási vezetője hozzátette: “Nagyon örülünk, hogy egy ilyen cég, mint a Globenet a Váci Corner irodaházat – első budapesti fejlesztésünket- választotta és már várjuk a közös munkát.”

David M Johnston Associate, a C&W budapesti irodabérbeadási vezetője elmondta: “A Váci Corner egy összetett csomagot ajánlott a Globenet részére, új és könnyen elérhető irodát megfelelő áron. Az év előrehaladtával és az új kínálat csökkenésével egyre kevesebb ilyen lehetőség adódik majd a piacon. Örülünk, hogy megtaláltuk a legmegfelelőbb megoldást a Globenet részére.”

A Cushman & Wakefield a Váci Corner Irodaház üzemeltetője. A Váci Corner Budapest leggyorsabban fejlődő üzleti alpiacán, a Váci úti irodafolyosón található. Az A kategóriás, zöld irodaház rendkívül vonzó külsővel rendelkezik és mind autóval, mind pedig tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető helyen fekszik. A 13. kerülettel együttműködve az épület előtt a gyalogosok részére kialakításra került egy közpark, fákkal és kellemes atmoszférával, felújításra kerül a Turbina utca világítása, valamint 50 fát ültetnek az épület köré. A bérlők kényelmét szolgálja továbbá az épület 1,700 négyzetméteres saját kertje. A fenntartható épület BREEAM Excellent minősítéssel rendelkezik.