Új bérlők a Terrapark Next irodaházban

C&W összesen 2,000 négyzetméterre, három irodabérbadási tranzakciót zárt az elmúlt időszakban a budaörsi Terrapark Next irodaházban.

A C&W közreműködésével a világ legnagyobb üdítőital gyártója, a Coca-Cola a közelmúltban 170 négyzetméterre kötött új bérleti szerződést a Terrapark Next irodaház B/C épületébe. A Coca-Cola célja egy kisméretű iroda létrehozása volt, ahol az értékesítési csapatuk oktatását végezhetik. Erre a Terrapark Next B/C épületét találták a legalkalmasabbnak, legfőképpen az M1/M7 autópályák közelsége miatt.

A Terrapark Next B/C másik új bérlője a gyógyászati eszközökkel foglalkozó Aladdin Medical, 67 négyzetméterre kötött bérleti szerződést. Döntésének hátterében főleg a jó elérhetőség és a bérbeadó rugalmassága állt.

Korábban, szintén a C&W képviseletében újította meg 1,930 négyzetméteres bérleti szerződését a DuPont a Terrapark Next B/D illeve a Terrapark Next B/E épületekben.

David M Johnston Associate, a C&W budapesti irodabérbeadási vezetője a tranzakciókkal kapcsolatban elmondta: “Nem titok, hogy a külvárosi piacokon az elmúlt években magas volt a kihasználatlansági mutató, így nagyon jó hír, hogy kezdő vállalkozások érdeklődnek az alpiac iránt, melyben mi a fellendülés jeleit látjuk.”

Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyongazdálkodási igazgatója (a JP Morgan képviseletében) hozzátette: “Köszöntjük új bérlőinket a Terrapark Next irodaházban. Örülünk, hogy egy olyan világszerte ismert vállalat, mint a Coca-Cola és egy olyan helyi érdekeltségű cég, mint az Aladdin Medical, a Terrapark Next épületet választották.”

Ezekkel a tranzakciókkal a Terrapark Next 77 százalékos bérbeadottságnak örvend, bérlői között olyan cégekkel, mint az Invitel, a Roche, a Carlsberg és a Tchibo. A Cushman & Wakefield a Terrapark Next irodaház üzemeltetője és kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

A 26,200 négyzetméteres Terrapark Next A és B olyan vállalatok számára ideális választás, akik nem csupán minőségi irodát keresnek, hanem csendes zöld környezetbe vágynak. Az M1/M7 autópályák és az M0 csomópont közvetlen közelében elhelyezkedő Terrapark Next A és B Bécsből és Budapestről egyaránt könnyen megközelíthető.