Vodafone felújított székházában debütál a mobil iroda

A teljes értékű mobil munkaállomás mára már realitás

Két éves intenzív előkészítési munkálatokat követően a C&W projekt menedzsment csapata átadta a Vodafone Magyarország átalakított, 7,500 négyzetméteres irodáját, a Duna parton álló Millennium City Center irodaházban. Az épület tulajdonosai a Heitman és a Trigranit.

Más európai irodák sikereiből kiindulva, mostantól a Vodafone budapesti irodája is a „rugalmas munkakörnyezet” filozófiát követi. A teljes körű rugalmasság azt jelenti, hogy a dolgozók nem személyre szabott helyen ülnek és nincsenek elválasztva egymástól, így javítva a közvetlen kommunikációt. A személyre szabott munkaállomások hiányát az alternatív lehetőségek nagy választéka kompenzálja, melybe mind a hagyományos értelemben vett tárgyalószobák, mind az 1-2 személyes meeting lounge-ok, valamint az emeletenkénti kávézó és a könyvtár is beletartoznak.

Az átalakítás előkészületei az 5 évvel ez előtti szerződés újratárgyaláskor kezdődtek, melyet a C&W irodabérbeadási csapata koordinált.

A közel 9 hónapos átalakítási időszakot megelőzően sor került a munkaállomások elrendezésének optimalizálására, melynek eredményeként felszabadult 3,000 négyzetméter iroda a korábban elfoglalt 10,500 négyzetméterből. A belső terek modernizálása mellett egy gyönyörű új lobby, valamint kávézó került kialakításra, mely még vonzóbbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi ezt az irodát.

Csontos Aladár, a C&W senior projekt menedzsere elmondta: “Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagy és összetett projektet adhattunk át. Ez nem csak egy átépítés, hanem egy teljes körű átalakítás, melynek során mind szervezeti, mind emberi szempontokat figyelembe kellett venni a szokásos technikai és pénzügyi aspektusok mellett. Jó érzés volt azt látni, hogy a napi működés a jelentős felújítási munkálatok mellett is zavartalan maradt, sikerült tartani a tervezett költségvetést és az iroda berendezés minősége, valamint az épület műszaki rendszerei jelentős fejlesztésen mentek keresztül. Büszkén fogadtuk, hogy a Zoboki- Demeter & Associates, a FIABCI Prix d’Excellence győztes Művészetek palotájának megálmodója készítette a terveket, a C&W projekt menedzsment csapatának felügyeletével. Ennek a projektnek a sikeres lezáráas után hiszünk abban, hogy a mobil munkakörnyezet kialakításáról frissen szerzett tapasztalatainkkal, a munkahelyek hatékony kialakításával kapcsolatban is sokkal többet tudunk nyújtani meglévő és jövőbeli ügyfeleink részére.”

A C&W projekt menedzsment csapatának sikerei:
- Lenovo irodakialakítás
- Gide Loyrette Nouvel irodakialakítás 630 m2