OYSHO üzlet nyílik a Fashion Street-en

C&W ingatlan tanácsadó, az Immobilia Zrt. képviseletében prémium kategóriás üzlethelyiséget adott bérbe az OYSHO részére Budapesten, az exkluzív Fashion Street bevásárlóutcában. Az OYSHO második magyarországi üzlete 2014 tavaszán nyit 400 négyzetméteren, két szinten.

A spanyol Inditex Csoport részeként az OYSHO is ugyanazt a stratégiát és filozófiát követi, kollekciói a divattal egyidejűleg újulnak meg, így vásárlóinak folyamatosan minőségi design termékeket kínál. Az OYSHO termékpalettájában a vidám és nőies alsóneműk és hétköznapi ruházat mellett kényelmes darabok, valamint kiegészítők is találhatók. Az OYSHO 2007-ben lépett be a magyar piacra, az Aréna Plazaban lévő zászlóshajó üzlet megnyitásával.
Szabó Viktória, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta: “A Fashion Street közelmúltbéli sikere elvitathatatlan. Az a tény, hogy a világhírű Inditex Csoport mostantól két márkájával is képviselteti magát itt, a belvárosi kiskereskedelem létjogosultságát és a minőségi márkák iránti igényt bizonyítja.”

Balázs László az Immobilia Zrt. vezérigazgatója hozzátette: “Biztosak vagyunk benne, hogy a közelmúltban elindított márkafrissítés és új marketing stratégia, melyet innovatív marketing és promóciós elemekkel egészítünk ki, hamarosan elérik céljukat, tovább emelik a lokáció megítélését és további új márkákat csalogatnak ide.”

A Cushman & Wakefield az egyedülálló és exkluzív Fashion Street kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője.

A Fashion Street több mint 8,000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák téren és a Bécsi utcában és közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához, valamint a Vörösmarty térhez. A projektet a magyar Immobilia Zrt. ingatlanfejlesztő fejlesztette. A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi divatmárkák is megtalálhatók, mint a Massimo Dutti, a Hugo Boss, Tommy Hilfiger, a Lloyd, a Benetton, a Furla, a nanushka és a Lacoste. A Fashion Streeten a Starbucks, a Vapiano és a Déryné vendéglátó egységek képviseltetik magukat, valamint képviselteti magát az iStyle és a Vodafone. További információért kérjük keresse fel a fashionstreet.hu oldalt.