Új bérlők a Margit Palace irodaházban

A C&W két sikeres irodabérleti tranzakciót bonyolított a közelmúltban a VTG Rail Logistics és Hervis Sports vállalatokkal a JP Morgan képviseletében, a budapesti Margit Palace irodaházban.

Az európai magán, és állami vasúti szállítmányozással foglalkozó, német tulajdonú VTG Rail Logistics 2013 decemberében vette birtokba 337 négyzetméteres új területét.

A Spar Austria tulajdonában lévő Hervis Sports, Európa egyik vezető sportszer forgalmazó vállalata, 400 négyzetméter területet vett birtokba a Margit Palace irodaházban, 2014 februárjában.

Zeley Csaba, a ConvergenCE Vagyongazdálkodási Igazgatója elmondta: “A ConvergenCE, aki több mint 6 éve nyújt vagyongazdálkodási szolgáltatásokat a JP Morgan részére, örömmel üdvözli a VTG Rail Logistics és a Hervis Sports vállalatokat a Margit Palace irodaházban. Ez a két új tranzakció bizonyítja, hogy a Margit Palace kitűnő elhelyezkedése és minősége továbbra is vonzó a bérlők részére.”

David M Johnston Associate, a Cushman & Wakefield budapesti Irodabérbeadási Vezetője hozzátette: “A Margit Palace továbbra is keresett azon bérlők körében, akik könnyen elérhető, vonzó irodát keresnek Budapesten. Bízunk benne, hogy rövidtávon, a JP Morgan flexibilitásának köszönhetően a fentiekhez hasonló további új bérlőket üdvözölhetünk majd az épületben.”

A 17,600 négyzetméteres Margit Palace, Budán, kellemes környezetben fekszik, a Duna folyó közelében, csupán 200 méterre a Margit Hídtól. Az épület A kategóriás irodaterületet kínál földszinten és 5 emeleten, 254 parkolóhellyel két mélygarázsszinten.

A Cushman & Wakefield a Margit Palace irodaház kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője.

Telefon +36 1 484-1312