Fazekas István előléptetése

C&W 2014. április elsejével Fazekas Istvánt az ipari részleg vezetőjét, főmunkatárssá (Associate) léptette elő.
István kinevezése a magyar ipari ingatlan bérbeadási részlegén nyújtott kiemelkedő teljesítményének elismerése. István 2012 óta vezeti a három főből álló csapatot és jelentősen hozzájárult a C&W sikereihez és a piacvezető szerep eléréséhez az elmúlt években. István fő feladatai közé tartozik a modern ipari ingatlanterületek illetve logisztikai parkok bérbeadása, valamint értékesítése, fejlesztési telkek eladása valamint a tanácsadási feladatok.

István 2010-ben csatlakozott a budapesti ipari ingatlan bérbeadási csapathoz. BA képesítését nemzetközi üzleti kapcsolatok szakon szerezte a Nemzetközi Üzleti Főiskolán (IBS - Oxford Brookes University).

Pados Gergely, a C&W budapesti irodájának ügyvezető igazgatója a kinevezéssel kapcsolatban elmondta: “István a nehéz piaci helyzet és a kihívások ellenére kimagasló eredményt nyújtott az elmúlt években. Több nagy volumenű tranzakcióban vett részt mind bérbeadói, mind bérlőképviseleti oldalon. Örülünk, hogy ilyenformán elismerhetjük a teljesítményét és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is kiemelkedő szolgáltatást nyúlt majd ügyfeleinknek.”

Fazekas István, főmunkatárs, a C&W budapesti irodájának ipari ingatlan bérbeadási vezetője hozzátette: „Megtiszteltetés számomra a főmunkatársi kinevezés, remélem, hogy a jövőben további sikereket érünk el az ipari csapattal. Az elmúlt évek nehézségei ellenére úgy gondolom, hogy a C&W ipari részlege jól teljesített és a továbbiakban is a nagy tranzakciókra és a meglévő ügyfelek magas szintű kielégítésére fókuszálunk majd.”

A C&W több mint 100,000 négyzetméter modern ipari ingatlanterület bérbeadásáért felel kizárólagosan a budapesti régióban, többek között olyan ügyfelek képviseletében, mint a CA Immo, a SEB Asset Management és a Rockspring.

Telefon +36 1 484-1312