Lanebridge - Az Aréna Pláza Ingatlanüzemeltetője és kizárólagos kiskereskedelmi bérbeadó ügynöksége a Cushman & Wakefield


Nagyítás

A kihívás

A 65.000 négyzetméteres Aréna Plaza Budapest legnagyobb bevásárló és szórakoztató központja. Az épület 2007-ben a Cushman & Wakefield bérbeadási tevékenységének köszönhetően, 100%-os kihasználtsággal nyitotta meg kapuit. Amikor az épület a 4. kereskedelmi évébe lépett, a tulajdonos a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadót bízta meg az ingatlan üzemeltetésével, egybekötve a kiskereskedelmi egységek bérbeadásával és annak piaci újrapozícionálásával. 


A megoldás

A Cushman & Wakefield létrehozott egy csapatot, ami kihelyezett menedzsment, bérbeadási, üzemeltető, kereskedelmi és project menedzsment szakértőkből áll, aminek köszönhetően teljes körű, integrált szolgáltatást nyújthat.

A csapat magában foglalja a legjobb hazai és nemzetközi szakértelmet a magyar piacon.


Az eredmények

Cushman & Wakefield az Aréna Pláza sikerével is bizonyította, hogy képes legkülönbözőbb helyzetben lévő és adottságokkal rendelkező kiskereskedelmi ingatlanokat maximális sikerrel kezelni. 2013-ban jelentős bérbeadásokat hajtottunk végre: 11 új bérlő érkezett a házba, köztük a Napapijri, Skechers, Butlers, Michael Cors és Helly Hansen, Sportsdirect.com. Az első emeleten létrehoztunk egy új közösségi teret, amely új rendezvényközpontként szolgál és még jobban láthatóvá teszi egyes nagybérlők portálját.

 

A tapasztalt csapat, kiegészítve a frissen kidolgozott, az aktuális piaci viszonyoknak megfelelő stratégiával megkérdőjelezhetetlenül tette az Aréna Plázát Magyarország egyik legsikeresebb Központjává.

 

Elérhetőségek

Viktoria_Szabo

Viktória Szabó

Head of Retail

Budapest, Magyarország

Telefon +36 1 484 1318

Kapcsolat

A C&W kizárólagosan képviseli a Vodafone-t Magyarországon 2009 óta. Ez időszak alatt több alkalommal megújítottuk a bérleti szerződésüket a Millemmiun Tower I és az Arena Corner irodaházakban. A partneri együttműködésünk során aktív részt vállaltunk a Vodafone hosszútávú üzleti stratégiájának megvalósításában Budapesten és Magyarországon. A projekt során a C&W feltérképezte a Vodafone számára megfelelő build-to-suit irodaházakat, és ezzel párhuzamosan elkezdte a bérleti szerződés újratárgyalását a jelenlegi bérbeadóval. A Vodafone célkitűzései a bérleti költségek csökkentése és a magas szintű irodai elhelyezkedés biztosítása a dolgozóknak.

Bővebben

A Diageo közel 8,000 m2 irodaterületet bérelt a West End Business Center (WEBC) irodaházban. Az irodabérleti szerződés újratárgyalásakor az irodaterület rugalmas bővítését, továbbá a bérleti díjak és a pénzügyi feltételek javítását tűzte ki célul. Iroda bérbeadás: Diageo 2011-ben megbízta a C&W-et az irodabérleti szerződésének megújításával a WEBC irodaházban, illetve további lehetséges irodabérleti helyszín felkutatásával. Project Management: C&W megbízást kapott 1,000 m2 új irodaterület és tárgyalóközpont kialakítására. A feladatok között szerepelt a tervező cég kiválasztása, design menedzsment, kialakítási munkák pályáztatása és az alvállalkozói szerződések megszervezése (biztonsági rendszer, IT, irodabútor, stb).

Bővebben

A Cushman & Wakefield kizárólagosan képviseli a GE-t Magyarországon 2011 óta. A GE Corporate a további bővülésük kapcsán 2013-ban megbízta a C&W-et az új budapesti szolgáltatóközpontjuk irodahelyszinének kiválasztásával. GE Healthcare szintén megbízta a C&W-et a Törökbálinton található irodaközpontjuk átköltöztetésével Budapestre.

Bővebben