Karrierek adatvédelmi nyilatkozat

KARRIEREK – Adatvédelmi nyilatkozat

A Webhelynek ezt a Cushman & Wakefield által kínált álláslehetőségekkel foglakozó részét a Cushman & Wakefield, Inc. működteti saját magunk, a csoportunk vállalatai, nemzetközi partnereink és kapcsolódó szervezeteink (a továbbiakban: „C&W”, „mi”, „cégünk”) megbízásából.

Az Ön adatainak biztonsága

A jelen Karrier – Adatvédelmi nyilatkozat a www.cushmanwakefield.com/Privacy Policy címen olvasható Adatvédelmi szabályzat kiegészítése, a Webhely jelen részére vonatkozó feltételekkel. Az Adatvédelmi nyilatkozat ugyanakkor a www.cushmanwakefield.com/Terms of Use címen található, a jelen Webhely hozzáférését és használatát szabályozó Használati feltételek részét képezi. A Webhely használatával Ön magára nézve kötelezőnek tekinti Adatvédelmi szabályzatunkat a jelen Adatvédelmi nyilatkozattal együtt, valamint Használati feltételeinket.

Az Ön által megadott adatok

Ha Ön a jelen Webhelyen keresztül felveszi velünk a kapcsolatot a C&W által kínált álláslehetőségek ügyében, megadhat bizonyos személyes adatokat, amelyeket mi a felvételi eljárás keretén belül összegyűjtünk. Ezek közé tartozhat a neve, postai és e-mail címe, valamint a profiljában, szakmai önéletrajzában, kísérőlevelében és egyéb űrlapokon megadott adatai.

Hogyan használjuk az adatait?

Az Ön által az első lépésben és a további kiválasztási eljárás során megadott információkat (a személyes adatokat is beleértve) érdeklődésének regisztrálása és pályázatának kezelése céljából őrizzük meg és dolgozzuk fel. Személyes adatait e célból átadhatjuk a C&W cégcsoport különböző országokban – az Európai Gazdasági Térségen kívüli területet is beleértve – működő tagjainak. Adatai beküldésével Ön beleegyezését adja ehhez. Személyes adatainak védelmét az alkalmazandó helyi jogszabályoknak megfelelően biztosítjuk. Az Ön által beküldött személyes adatokat megőrizhetjük abból a célból, hogy válaszolni tudjuk az Ön kérdéseire és kéréseire, megkereshessük Önt a jövőbeli lehetőségek kapcsán, vagy információval lássuk el Önt a C&W-nél végzett munkát illetően. Pályázata sikeressége esetén az adatokat felhasználjuk a C&W általi foglalkoztatása feldolgozásához. A beérkező pályázatok nagy mennyisége miatt sajnos előfordulhat, hogy pályázata esetleges sikertelenségéről nem áll módunkban értesíteni Önt. A C&W esélyegyenlőségre törekvő foglalkoztató. Az esélyegyenlőségi részben megadott adatait, például a nemét és etnikai hovatartozását az esélyegyenlőség figyelemmel kísérésére használjuk fel a C&W-nél.

A személyes adatok megőrzése

A C&W a fent ismertetett célokra ésszerű ideig megőrzi az Ön személyes adatait. Ha szeretne hozzáférni személyes adataihoz, illetve ha bármilyen kérdése vagy aggálya merül fel adatai kezelését illetően, akkor pályázata belükdése előtt keressen meg minket a web.manager@cushwake.com címen.